Ultimele știri

Spaimă în Burdujeni. Bloc evacuat după scăpări de gaze din două apartamente, în apropiere de blocul care a explodat în decembrie

Miercuri, 1 martie 2023, la ora 19.50, un locatar a sesizat prin 112 faptul că pe scara blocului 27A de pe str. Ion Carp Fluerici se simte un miros puternic de gaz.

În fața blocului a fost identificat apelantul care a relatat verbal că la etajele superioare ale blocului, respectiv 3,4 și 5, se simte un miros puternic de gaz. S-a procedat la evacuarea tuturor locatarilor de pe scara respectivă, iar unul dintre aceștia a închis robinetul principal al conductei de gaz care alimenta blocul.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Suceava, iar ulterior a sosit şi un echipaj din cadrul Delgaz Grid Suceava care a procedat la efectuarea de verificări cu aparatura specifică atât la instalația de gaz de pe scara blocului cât și la instalațiile din interiorul apartamentelor de pe scara blocului.

Cu această ocazile au fost depistate scăpări de gaze din interiorul a două apartamente, iar lucrătorii Delgaz Grid au procedat la sistarea alimentării cu gaz metan a imobilelor respective până la remedierea defecțiunilor.

Ulterior a fost repornită alimentarea cu gaz metan a scării A de la blocul 27A, iar locatarii au reintrat în domicilii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *