Noutăți

VIDEO – Momentul când Gheorghiță Isăilă îl face KO pe adversarul său

Gheorghiță Isăilă, un sportiv profesionist din comuna Mălini, a făcut senzație pe 1 Iunie la York Hall, în Bethnal Green, Estul Londrei. Britanicii au fost în delir după o nouă victorie a românului poreclit „Rocky din Leyton”.

L-a demolat pe un sportiv care era considerat o mare speranță a boxului din India și a ajuns la trei victorii consecutive, fără o înfrăngere, la profesioniști. Gheorghiță a câștigat prin KO, în runda a doua, în fața lui Lucky Beniwal, care avea șapte victorii, între care trei prin knock out.

Peste 150 de români au făcut galerie pentru boxerul român din Leyton, mulți dintre ei fiind veniți tocmai din Mălini, satul natal al lui Gheorghiță. Bineînțeles, conaționalul nostru a beneficiat și de sprijinul unui contingent important de suporteri englezi.

„Dacă totul va decurge bine în continuare, în prima parte a anului viitor sper să câștig prima centură ca boxer profesionist în Anglia”, a spus boxerul Gheorghiță cel căruia britanicii îi spun George sau Giorgio.

Gheorghiță și-a exprimat susținerea pentru candidatul din partea PNL la primăria Mălini, Nicolae Ilișescu, și a îndemnat oamenii să meargă la vot în număr cât mai mare.

Felicitări Gheorghiță!

COMANDAT DE PNL FILIALA SUCEAVA, COD AEP 21240015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *