Știri populareTehnologieUltimele știri

Bill Gates face o nouă predicție! Când va putea reveni totul la normal: „Aceasta este o tragedie incredibilă”

Bill Gates a făcut o nouă predicție! Co-fondatorul Microsoft este de părere că la sfârșitul anului viitor omenirea își va relua activitățile într-un mod normal.

Lumea ar trebui să revină la normal până la sfârşitul anului 2022 datorită vaccinurilor COVID-19, a declarat Bill Gates într-un interviu pentru ziarul polonez Gazeta Wyborcza şi radiodifuzorul TVN24.

„Aceasta este o tragedie incredibilă”, a spus co-fondatorul Microsoft despre pandemie, adăugând că singura veste bună a fost accesul la vaccinuri.

„Până la sfârşitul anului 2022 ar trebui să revenim la normal”, a spus Gates.

Ce teorii ale conspirației circulă pe internet

De când a început pandemia, în urmă cu un an, milioane de conspiraţii s-au răspândit pe internet, alimentând dezinformarea despre coronavirus, originile sale şi motivele celor care lucrează împotriva acestuia. Acestea includ afirmaţii că Fauci şi Gates au creat pandemia pentru a controla oamenii, că vor să profite de răspândirea virusului şi că vor să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri în oameni.

„Oamenii chiar cred asta?”, a întrebat Gates.

„Va trebui să învăţăm cu privire la acest lucru în anul următor şi să înţelegem … cum se schimbă comportamentul oamenilor şi cum ar fi trebuit să reducem acest lucru?”, a continuat acesta.

În urmă cu câteva luni, Gates i-a lăudat pe Fauci şi pe Francis Collins, şeful Institutului Naţional al Sănătăţii din SUA, ca „oameni deştepţi” şi „minunaţi” şi a spus că aşteaptă cu nerăbdare să-i vadă lucând eficient şi spunând adevărul sub noua administraţie a preşedintelui Joe Biden. În timpul mandatului lui Donald Trump, a spus Gates, a simţit uneori că Fauci şi Collins ar fi fost „singurii oameni sănătoşi din guvernul SUA”.

„Sunt încântat de echipa pe care Biden a ales-o”, pentru a aborda criza sănătăţii, a spus Gates. Gates a spus că este, de asemenea, mulţumit că, sub Biden, Statele Unite s-au alăturat Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *