Noutăți

Daniel Bodnar și oamenii care hăituiesc agenții economici din zona Sucevei

Daniel Bodnar a revenit în țară, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale la o clinică din Germania. Rădăuțeanul care a transformat județul într-un circ iar oamenii legii pare că l-au lăsat în voia lui, încasează de la statul austriac 2000 de euro: 1400 euro-alocație copil și 600 euro-ajutor creștere și îngrijire copil. Întors din Londra după ce a stat vreo 10 ani, Daniel Bodnar nu și-a găsit un loc de muncă  din care să câștige bani pentru a-și întreține familia  ci s-a îndreptat către acțiuni de haiducie împotriva gateriștilor și a celor două firme austriece. Soția i-a născut în Austria unde atât alocația cât și ajutorul de creștere pe care îl ia mama sunt de departe mult mai mari decât în România.

După ce pledat ca victimă la Mălini apărând ca Isus Hristos după ce a fost răstignit pe Cruce, Daniel Bodnar s-a plimbat pe la vreo trei spitale. Suceava, Fălticeni și Cluj, de la care at fi vrut să  scoată un certificat medico-legal cu cât mai multe îngrijiri medicale numai că medicii nu prea au avut ce să îi dea pentru că urmele lăsate de piatra nu  i-au provocat răni mari și nici leziuni care să îi pună viața în pericol.

Tupeul  lui Daniel Bodnar și slăbiciunea de care au dat dovadă autoritățile statului au făcut ca acest individ să capete susținători pe paginile de socializare și chiar să îi bage bani în buzunar. Omul care flutură steagul românesc și care  se consideră persoană publică, si-a deschis o pagină pe facebook în care postează chipurile așa zisele acțiuni de tăiere și transport ilegal de lemn,  care mai degrabă sunt acțiuni de abuz și hărțuire a firmelor de explotare  masă lemnoasă. După ce ar fi fost sunat de ministrul de Interne Marcel Vela, deși omul care conduce  nu numai Poliția Română dar și alte structuri a greșit grosolan, Daniel Bodnar a continuat să denigreze chiar polițiștii.

Pe aceeași pagină de facebook apar și detalii ale unei aplicații ale autorităților referitoare la transporturi. Cum a reușit acest individ să intre în posesia lor pare mai degrabă ilegal. Bodnar însă reușește să posteze chiar locația unor transporturi cu material lemnos ale unor firme legale din moment ce informațiile oferite arată clar că transportul e cu acte în regulă. 

Legea în privința măsurilor impuse de autoritățile române  pentru limitarea răspândirii coronavirusului trebuie respectată de fiecare și inclusiv, de acest individ căruia i-a crescut tupeul fantastic chiar sub ochii oamenilor legii.

Vezi și: Putem spune că e o criză politică, părea că lucrurile sunt clare – Liderul deputaţilor USR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *