NoutățiUltimele știri

Accident grav pe Calea Obcinilor! Tânără lovită de o mașină pe trecerea de pietoni de la Lidl

Un grav accident rutier s-a produs joi seară pe bulevardul Calea Obcinilor din municipiul Suceava, la trecerea de pietoni din apropiere de Lidl, o tânără dintr-un grup de persoane care traversau pe trecerea de pietoni fiind lovită de o mașină.

Joi seară, la ora 21.13, Mihai Ursu, în vârstă de 66 de ani, din orașul Liteni, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Golf pe bulevardul Calea Obcinilor, dinspre bulevardul George Enescu spre bulevardul 1 Mai, la trecerea pentru pietoni din dreptul intersecției cu strada Leonard Mociulschi, a surprins și accidentat o tânără de 23 ani, din Suceava, care se afla în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală tinerei, care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigaţii de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00, acestuia prelevându-i-se o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Vezi și: Suceava revine în „scenariul verde”, iar Vatra Dornei în cel „galben”. Fântâna Mare intră în „scenariul galben”, iar Dorna Arini rămâne încă 14 zile în cel „roșu”. Coșna scapă de restricțiile complimentare „scenariului roșu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *