SportUltimele știri

Dorin Goian a refuzat o ofertă de la Universitatea Craiova: „Mi-au propus postul de secund”

Dorin Goian a dezvăluit că a primit o ofertă de la Universitatea Craiova, unde Devis Mangia l-a vrut secund. Goian spune că a fost nevoit să refuze din cauza unor probleme personale.

Dorin Goian a fost jucător de bază în echipa FCSB-ului care ajungea până în semifinalele Cupei UEFA, în 2006. Unii jucători din acea echipă au ales să-şi construiască o carieră în antrenorat, printre care Mirel Rădoi, Nicolae Dică sau Daniel Opriţa.

După ce s-a retras, în vara lui 2016, Dorin Goian a ales să pună umărul la renaşterea fotbalului din Suceava şi a fost manager la Foresta Suceava şi Bucovina Rădăuţi. Însă am fi putut să-l vedem şi în Liga 1. Fostul mare fundaş al FCSB-ului susţine că a primit o ofertă să devină secund la Craiova, dar a refuzat-o.

Dorin Goian a primit o ofertă de la Craiova: „Am refuzat, aveam probleme personale”

Invitat la Look Sport Live, Dorin Goian a dezvăluit că Devis Mangia l-a dorit la Universitatea Craiova, în momentul în care a preluat echipa din Bănie, în mai 2017. Fostul internaţional român spune că a fost încântat de acea ofertă, însă unele probleme personale l-au împins să o refuze.

Totuşi, Dorin Goian (40 de ani) spune că n-ar refuzat o propunere pentru postul de antrenor secund, mai ales dacă vine de la o echipă care îşi doreşte să facă performanţă:

„Am avut varianta să fiu secund la Craiova, cred că acum vreo 2-3 ani de zile (n.r. în urmă cu aproximativ 4 ani), când antrenor era Mangia. Venise Mangia la Craiova şi îşi dorise în staff un fost jucător care a jucat fotbal la nivel înalt, un fost jucător care ştie limba italiană şi mi s-a propus. Am fost sunat de o persoană din partea clubului şi mi-a spus dacă aş dori să vin la Craiova ca antrenor secund.

Atunci am refuzat… Cu siguranţă mă ştia din Italia, mi-a şi spus, de la Palermo şi Spezia. Atunci am refuzat din considerente personale, au fost ceva probleme personale şi atunci nu puteam fi chiar aşa departe de familie.

Dar, am spus, eu sunt o persoană care vreau să muncesc. De ce nu? Pot accepta şi un post de secund la o echipă care îşi propune mult, cu un proiect interesant, de ce nu? Îmi place fotbalul şi cu siguranţă, şi ca antrenor secund, ai mult de învăţat de un antrenor cu mare experienţă”, a declarat Dorin Goian la Look Sport Live.

Vezi și: Contrabandist urmărit cu focuri de armă, pe un drum forestier din Ghicea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *