PoliticăUltimele știri

Manuel Costache și-a dat demisia din funcția de președinte al Bucovinei Rădăuți

Bucovina Rădăuți rămas fără principiul om din conducerea clubului, după ce Manuel Costache și-a dat luni demisia din funcția de președinte, invocând motive personale.

“Din motive personale și de sănătate am decis să renunț la activitatea mea din cadrul clubului CSM Bucovina Rădăuți. Iau această decizie cu inima împăcată și plec cu fruntea sus lăsând în urma mea ceva bun, trainic și frumos. Ce?Un grup de jucători extraordinari care joacă cu sufletul pentru acest oraș și care au produs spectacol pe orice stadion au jucat. O echipă clasată pe loc de baraj, care în proporție foarte mare este în play off. O bază sportivă renovată, cât s-a putut, un vestiar cu dușuri și grup sanitar demne de liga întâi, cu o magazie de echipament renovată și plină de echipament și materiale sportive, cu o sală de ședințe renovată și complet utilată și cu multe alte lucruri care vor dura în timp.


Îi mulțumesc domnului Corneliu Lucescu pentru încrederea avută și cred că împreună am făcut lucruri care au pus fotbalul rădăuțean pe buzele multor microbiști din țară, numai lucruri pozitive!
Le mulțumesc lui Ionuț Plămadă, Cristi Butnariu și Andrei Dumitraș pentru toată munca depusă și pentru faptul că au dat tot ce e mai bun alături de mine pentru ca echipa să performeze!
Mulțumesc tuturor jucătorilor că au dat totul și Vultanilor Bucovinei că au fost alături de noi mereu și necondiționat!
Sper ca echipa și stafful tehnic să fie susținuți în continuare pentru a aduce bucurie în sufletul suporterilor. Eu voi fi mereu alături de ei necondiționat!
Închei cu refrenul cântat la bucuria victoriilor: Ăștia sunt băieții mei / Și au inimă de lei!” a transmis Manuel Costache pe pagina oficială de facebook a grupării rădăuțene.

Manuel Costache a preluat funcția de președinte al Bucovinei Rădăuți în vara anului 2021, intr-o situație destul de dificilă, în care echipa mai avea doar șapte jucători. Ulterior a reușit să formeze un lot competitiv care a reușit calificarea în play-off-ul Ligii a III-a.
În acest sezon, cu Manuel Costache președinte, Bucovina Rădăuți ocupă un onorabil loc 2, o performanță remarcabilă pentru fotbalul rădăuțean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *