Ultimele știri

Șofer amendat și lăsat fără permis după ce a blocat două benzi și a sărit la bătaie, în centrul Sucevei

Inspectoratul de Poliție Județea Suceava a anunțat că, având în vedere imaginile apărute în spațiul public în cursul zilei de vineri care surprind un șofer agresiv pe raza municipiului Suceava, deși nu au fost înregistrate sesizări, plângeri sau apeluri 112, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava s-au autosesizat și au efectuat verificări pentru stabilirea situației de fapt.

S-a stabilit că un bărbat de 43 ani din comuna Ipotesti a condus autoturismul pe str. Ana Ipatescu din mun. Suceava, a oprit in zona unei treceri de pietoni pentru a facilita coborârea din autoturism a unei persoane, moment în care a stârnit indignarea unui alt șofer din cauza faptului că a îngreunat traficul auto.

Ulteror, șoferul de 43 ani a poziționat mașina obstrucționand ambele benzi ale sensului de mers și a avut un schimb de replici cu celalalt șofer.

Bărbatul de 43 de ani a fost sancționat contravențional conform legislației rutiere cu amendă de 580 lei pentru oprire neregulamentară și conducere agresivă și, de asemenea, a fost sancționat contravențional și conform Legii 61/1991 privind ordinea publica pentru provocare de scandal.

De asemenea, polițiștii rutieri au dispus reținerea permisului de conducere pentru 30 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *