SocialUltimele știri

Misterul unui tir abandonat pe E85 acum aproape o lună a fost în mare elucidat: șoferul a fost găsit spânzurat în pădure

Un bărbat spânzurat a fost descoperit, ieri, într-o pădure de salcâmi din zona satului Forăști, la aproximativ un kilometru de E 85, drumul principal de la Suceava spre Capitală.

Macabra descoperire a fost făcută de un localnic care a dat peste un cadavru în stare de descompunere. În scurt timp s-a dat alarma, iar polițiștii au demarat cercetări. Prima constatare importantă a fost că este vorba de deces produs cu cel puțin două-trei săptămâni în urmă, astfel că în scurt timp s-au făcut legături.  

Din informațiile noastre, ancheta duce spre un cetățean ucrainean care avea în jur de 50 de ani și care a dispărut la mijlocul lunii iunie.

Atunci, a existat o sesizare cu privire la faptul că la marginea E 85, parțial pe carosabil, este abandonat un tir. Autotrenul bloca parțial drumul, iar atunci s-a vorbit chiar că acesta a fost factor favorizant al unui accident, fapt care nu s-a confirmat ulterior.  

Polițiștii au reușit atunci să ia legătura cu firma ucraineană care deținea autotrenul. Un alt șofer trimis din Ucraina a venit atunci în România și a recuperat vehiculul greu. Cel aflat la volan la data dispariției nu a mai fost de găsit. Respectivul pur și simplu își abandonase tirul în drum, se pare după o discuție avută cu patronul său din Ucraina.

Timpul a trecut, iar până ieri nu s-a știut nimic despre cetățeanul ucrainean dispărut de la mijlocul lunii iunie.

Cadavrul găsit acum în pădure se află la aproximativ un kilometru de locul în care a fost abandonat autotrenul. Anchetatorii au găsit se pare mai multe indicii care îi duc spre varianta aproape certă că este vorba de acel șofer ucrainean de tir. După cercetarea de la fața locului, cadavrul a fost ridicat de Serviciul Județean de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei.

Se va încerca găsirea de indicii care să stabilească mai exact ce s-a întâmplat, deși pare foarte greu având în vedere timpul trecut. Varianta unei sinucideri este aproape certă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *