Ultimele știri

Brașov: Trei fetițe au murit, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță de uz veterinar, foarte toxică

Trei fetițe cu vârste de 7, 8 și 9 ani au murit, cel mai probabil din cauza unei intoxicații, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță de uz veterinar. S-a întâmplat în localitatea Ungra, din județul Brașov.

Localnicii sunt în stare de șoc, a spus la Europa FM, primarul Mircea Silviu Șchiopu. Acesta a promis că va ajuta familia îndoliată cu cheltuilelile de înmormântare:

„Toată comuna este în stare de șoc. Cele trei fetițe au fost spălate pe cap cu o substanță foarte toxică, care se folosește la deparazitarea ovinelor. Din câte am vorbit cu mama, la sfaturile bunicii, s-au gândit ele că e bine să dea să dea fetițele cu Tomoxan în cap, din păcate a fost foarte fatal. Cele două fetițe au murit atunci, în ziua de sâmbătă și cea de-a treia din păcate a murit ieri, la Târgu Mureș la spital.”

Și bunica fetelor a ajuns la spital, a precizat primarul localității brașovene Ungra:

„Bunica și-a revenit din comă, nu știe cum o cheamă, vorbește din trecut dar a ieșit din comă. Suntem lângă ei, o familie necăjită, cea mai necăjită familie din comună.”

Polițiștii au început o anchetă – spune comisarul de poliție Alina Maria Ivan de la IJP Brașov:

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.”

Medicii legiști urmează să finalizeze raportul în cazul decesului celor 3 fetițe.

Vezi și: Grav accident la Vercicani. Patru persoane rănite după ce un șofer beat s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina într-un lan de grâu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *