Cazul exploziei de la Arad: Procurorii au ajuns la concluzia că nu a fost un accident, ci o crimă plănuită

Parchetul General, cel care a preluat ancheta în cazul exploziei de la Arad, a anunțat că cercetările se efectuează pentru omor calificat cu premeditare.

Cu alte cuvinte, procurorii au ajuns la concluzia că nu a fost un accident, ci o crimă plănuită.

De asemenea, spune Parchetul, s-a încheiat cercetarea la fața locului. Procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize și

constatări).

În cauză au fost audiate mai multe persoane.

Ministrul de Interne a confirmat, luni, că Parchetul General a preluat ancheta morții unui afacerist, în weekend, la Arad. Bărbatul a ars de viu după ce mașina acestuia a sărit în aer în parcarea unui supermarket.

Se crede că afaceristul a fost victima unui asasinat la comandă.

“România este o țară sigură (…) Toți românii sunt în siguranță”, a ținut să precizeze Lucian Bode, care a adăugat că la Arad au fost trimiși “cei mai buni specialiști”.“Cazul este unul singular”, a punctat ministrul. “Luăm în calcul mai multe ipoteze (…) Evaluăm toate pistele interne și externe. Vinovații vor fi trași la răspundere”, a mai spus șeful MAI.

Lucian Bode a insistat că nu poate oferi detalii din anchetă, amintind că au fost audiați mai mulți martori.

Vezi și: Grav accident la Vercicani. Patru persoane rănite după ce un șofer beat s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina într-un lan de grâu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.