SocialȘtiri populare

Un student de la USV și-a pus cuțitul la gât în timpul unui examen și a amenințat că se sinucide!

Luni, 31 mai 2021, la ora 08:54, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către paznicul aflat în serviciu la Corpul E al Universității „Ștefan cel Mare” cu privire la faptul că un student, fiind în timpul unui examen, a amenințat că se sinucide cu un cuțit pe care îl are asupra sa.

Din primele verificări efectuate a rezultat că Constantin S., de 22 de ani, din comuna Urecheni, județul Neamț, student la Facultatea de Inginerie Electrică și Științe a Calculatoarelor, în timp ce susținea un test a scos din buzunar un cuțit și l-a pus în zona gâtului, relatând că vrea să își pună capăt durerii.

La solicitarea unui profesor, studentul a băgat cuțitul înapoi în buzunar, a susținut examenul după care s-a deplasat în corpul C din cadrul USV Suceava pentru a susține alt test.

Cu ocazia controlului corporal, asupra lui a fost identificat un cuțit tip briceag cu mâner de culoare maro, având lama de 8 cm și mânerul de 8 cm, motiv pentru care s-a procedat la conducerea acestuia la sediul poliției.

Cu privire la cele petrecute, studentul a declarat că este diagnosticat cu Tulburare Depresivă Anxietate cu Atacuri de Panică motiv pentru care urmează un tratament de specialitate pe care nu l-a respectat în ziua în curs.

În jurul orelor 08:00, cel în cauză s-a deplasat la facultate pentru a susține mai multe teste, iar în jurul orelor 09:00 fiind în sala de test din corpul D al USV a intrat în panică nefiind sigur pe subiecte, a scos un cuțit din buzunar și l-a pus în zona gâtului dorind să își taie gâtul. La solicitarea profesorului a băgat cuțitul înapoi în buzunar, după care a susținut examenul și s-a deplasat spre corpul C pentru a susține alt test.

Studentul a fost condus de către organele de poliție la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava pentru a fi evaluat de un medic specialist și ulterior internat la Secția Psihiatrie.

S-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante cu privire la săvârșirea infracțiunii ,,portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Vezi și: Grav accident la Vercicani. Patru persoane rănite după ce un șofer beat s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina într-un lan de grâu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *