NoutățiPoliticăSocialUltimele știri

Primarul din Vatra Dornei, șir de elogii la adresa lui Ciucă: „Soarele a venit cu domnul premier. Aici este acceptat, iubit și primit cu ospitalitate”

Elogii la adresa premierului, joi, la Vatra Dornei. Vizibil emoționat de vizita lui Nicolae Ciucă, Ilie Boncheș, primarul liberal al orașului, și-a început discursul bucuros că … un vis devine realitate.

„Mi-e foarte greu să mă concentre ză găsesc cele mai potrivite cuvinte pentru astăzi dar atâta trebuie să spun că soarele de afară într-adevăr a venit la Vatra Dornei împreună cu domnul prim-ministru, împreună cu domnul președinte, cu domnul director general și chiar e realitate nu e un vis.”

Premierul Nicolae Ciucă a participat la Vatra Dornei la finalizarea lucrărilor la conducta de transport gaze naturale dintre Pojorâta și Vatra Dornei, alături de președintele Consiliului județean și directorul Transgaz.

Fiecare a ținut un mic discurs la inaugurarea conductei de gaz.

Primarul Ilie Boncheș a promis că va continua proiectele pentru modernizarea orașului căruia vrea să-i redea gloria de acum 130 de ani, când devenea primul oraș iluminat din Bucovina:

„Dacă mă credeți, melodia „mă simt ca la 20 de ani” e valabilă la mine dar am mintiuța de acum și asta e bine și voi merge însinte cu proiectele care sunt în desfășurare și garantat se va bucura și la inaugurare domnul prim-ministru, chiar dacă îl găsim într-o funcție mai mare sau oricând la Vatra Dornei este acceptat, iubit și primit cu ospitalitate. În doi ani de zile, Vatra Dornei trebuie să arate ca stațiunea care era acum 130 de ani.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *