NoutățiSport

Simona Halep, după eliminarea surprinzătoare de la US Open: Puteam să revin, dar nu am găsit soluția potrivită

Simona Halep a oferit o primă reacție după eliminarea surprinzătoare în runda inaugurală a US Open.

„Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate… Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute.

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită astăzi”, a spus sportiva pentru Eurosport

„Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte”, a mai spus aceasta.

Simona Halep (7 WTA) a ratat, luni seară, calificarea în turul secund al US Open.

Românca a fost eliminată de ucraineanca Daria Snigur (125 WTA), jucătoare venită din calificări, care s-a impus cu 6-2, 0-6, 6-4.

Simona Halep, care a triumfat recent la Toronto, adjudecându-și al 24-lea titlu al carierei, spera să se impună pentru a treia oară într-un Grand Slam, după Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *