NoutățiSocialȘtiri populare

Accidentele se țin lanț pe artera principală a Sucevei

Ziua și accidentul. Așa am putea cataloga ultimele zile cu privire la mașinile care au ieșit în decor pe artera principală a municipiului Suceava, zona de coborâre dinspre centrul Sucevei spre Grupul Școlar.

De la o tânără rănită grav în dimineața primei zile de Crăciun, la o mașină care a doborât un stâlp și alte evenimente rutiere soldate doar cu pagube materiale, se pot pune deja întrebări serioase dacă nu cumva este o problemă cu gradul de rugozitate (aderență) al asfaltului.

Chiar dacă în acea zonă aveau loc accidente, era vorba de unul-două accidente pe an, nu de accidente la interval de câteva zile.

Principala cauză a accidentelor este în mod sigur neatenția și viteza neadaptată a șoferilor dar ar trebui luată în calcul la modul serios și întrebarea dacă nu cumva mai este o problemă care contribuie la aceste evenimente rutiere nedorite, care se pot termina și tragic.

Artera principală a Sucevei a fost asfaltată dintr-un capăt în altul în 2023 iar unii șoferi reclamă că în anumite zone au simțit cum mașina ”fuge” în mod periculos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *