PoliticăȘtiri populareUltimele știri

Tânărul Antreprenor Nicolae Ilișescu Adresează O Nouă Viziune pentru Mălini

De curând, s-a anunțat candidatura tânărului Nicolae Ilișescu la Primăria comunei Mălini, din partea Partidului Național Liberal. Acest anunț a stârnit un interes deosebit în comunitate, motiv pentru care am decis să-l contactăm pe domnul Nicolae Ilișescu pentru mai multe detalii despre planurile sale pentru viitorul comunei.

“Da! Candidez pentru funcția de Primar al Comunei Mălini, nu singur, ci împreună cu o echipă de oameni valoroși, în majoritate tineri,” a declarat Nicolae Ilișescu. 

„Peste 150 de oameni m-au propus pe mine, Nicolae Ilișescu – Nepotu, cum mă știu toți. Mi-am asumat asta, deși acest lucru înseamnă să renunț la administrarea a ceea ce am construit până acum și să mă dedic administrării Comunei Mălini. Nu candidez împotriva nimănui, ci candidăm pentru Mălini.”

După 20 de ani, Măliniul se află în fața unei noi etape de dezvoltare, conform domnului Ilișescu.

„Venim cu o viziune complet nouă, atât în ceea ce privește dezvoltarea comunei, cât și relațiile dintre oameni, posibilitățile de dezvoltare și creștere a afacerilor pentru crearea de locuri de muncă, întoarcerea firmelor din Mălini în Mălini, învățământ de calitate, rețea de sănătate modernă etc.”, a explicat el.

„Ne axăm pe principii de transparență, responsabilitate și respect reciproc. Vrem să construim o comunitate unită și solidară, în care fiecare locuitor să se simtă valorizat și să contribuie la progresul comun. Astfel, împreună, putem depăși orice obstacole și să realizăm aspirațiile noastre pentru o viață în Mălini mai bună și mai prosperă. S-a terminat vremea răzbunărilor și neînțelegerilor dintre oameni. Dorim să arătăm că suntem la alt nivel!”, a mai adăugat candidatul la Primăria comunei Mălini.

Cel mai important mesaj al său este „ÎMPREUNĂ – pentru LIBERTATE ȘI DEZVOLTARE!”. 

Nicolae Ilișescu, în vârstă de 36 de ani, este antreprenor, căsătorit și are trei copii. Prin candidatura sa, el își propune să aducă o schimbare pozitivă și să contribuie la dezvoltarea comunității din Mălini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *