NoutățiPoliticăȘtiri populareUltimele știri

Cine este  tânărul care va candida la Primăria Mălini din partea PNL

Situația politică din comuna Mălini suferă din ce în ce mai multe modificări.

Dacă în anul 2020 a existat un singur candidat, anul electoral 2024 vine cu elemente de noutate și urme de democrație, astfel că, la alegerile locale din acest an vor exista minim doi candidați.

Partidul Național Liberal propune pentru funcția de primar al comunei Mălini un tânăr antreprenor, căsătorit, tată a trei copii, în vârstă de 36 de ani.

Nicolaie Ilișescu este extrem de încrezător în oamenii localității și recunoaște că această candidatură a venit la cererea multora dintre ei.

„Știu că localitatea noastră este una la care se uită un județ întreg, dar de data aceasta, se va uita admirativ. Este impresionant felul în care oamenii din Mălini au reacționat când au auzit că am hotărât să ne implicăm și să nu mai stăm să privim de pe margini. E un singur lucru pe care eu vreau să-l știe oamenii: că NU Nicolaie Ilișescu candidează, ci ei toți! Noi mergem până la capăt, cu ei alături”, a spus tânărul din Mălini.

Cu o echipă hotărâtă, ce are în componența sa oameni din toate domeniile, dar și cu un spirit lipsit de frică, Nicolaie Ilișescu pregătește și lansarea oficială a candidaturii sale,  în luna martie.

„Lansarea este de fapt prima noastră întâlnire organizată cu toți oamenii din comuna Mălini care au idei, care au păreri, care au nemulțumiri, care au ceva de spus despre viitorul comunei noastre. În fiecare zi ne întâlnim, întâmplător cu ei, le știm părerile, chiar dacă unele sunt spuse răspicat și altele șoptit, dar de data aceasta ne vom vedea cu toții, vom spune cu voce tare că știm ce merităm și eu sunt convins că oamenii când vor pleca de la această întâlnire vor înțelege  că puterea lor înseamnă unitate, întotdeauna, și nicidecum dezbinare”, a mai spus candidatul PNL la funcția de primar al comunei Mălini.

Evenimentul de lansare a candidaturii va însemna și prezentarea proiectului administrativ pe care tânărul Ilișescu îl propune pentru comuna Mălini, ramificat pe fiecare domeniu de activitate și realizat alături de specialiștii din echipa sa. 

De altfel, una  dintre paginile de socializare a echipei ce își dorește o schimbare se numește „Mălinari de pretutindeni” și adună deja reacții de la oamenii din comună.

„Frica nu-i pentru cei care pleacă la drum cu Dumnezeu și fără scopuri ascunse”, a conchis candidatul PNL.

Sursa: https://suceavalive.ro/cine-este-tanarul-care-va-candida-la-primaria-malini-din-partea-pnl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *