Nicolae Ilișescu, candidatul PNL de la Mălini: „Mulțumesc pentru fiecare strângere de mână. Mă bazez pe voi!”

De Florii, peste 1500 de persoane au petrecut autentic la „Petrecerea Câmpenească de Florii” din Pasul Stânișoara organizată de autoritățile din Borca și Nicolaie Ilișescu, tânărul din Mălini, ce și-a propus să producă surpriza la alegerile din 9 iunie.

„Duminica Floriilor a avut o dublă semnificație anul acesta pentru comunitatea noastră și cred eu că nu vom uita prea curând această zi. Oameni mulți, vreme frumoasă și multe discuții constructive, așa aș putea descrie ziua aceasta. M-am întâlnit cu sute de oameni din Mălini, ne-am strâns mâna și ne-am privit în ochi. Am primit cu bucurie fiecare încurajare, am ascultat o parte din problemele cu care se confruntă și mi-am dat seama că schimbarea nu doar că este necesară, dar nu mai poate fi oprită”, a declarat tânărul candidat.

Acesta a spus că își propune ca acest eveniment să se transforme într-o tradiție pentru că oamenii au nevoie și de astfel de acțiuni.

„Fără să pară o promisiune, vreau să spun că dacă vom ajunge la Primărie, acest eveniment va fi o tradiție. Toți cei prezenți ne-au spus că nu știu de ce până acum nu s-a organizat o astfel de activitate, prin care să ne întâlnim, să socializăm, să ne bucurăm”, a mai subliniat Nicolaie Ilișescu, candidatul PNL de la Mălini.

Acesta le-a mulțumit autorităților din Neamț, precum și echipei sale care s-a implicat activ în organizare.

Au fost bucate de post pentru toate gusturile, spații amenajate pentru expunerea și servirea lor, loc special pentru fotografii, în fiecare detaliu, echipa lui Nicolaie Ilișescu punând mult suflet.

„Mulțumesc tuturor. Mă bazez pe voi”, a transmis candidatul PNL.

Alături de Nicolaie Ilișescu s-a aflat și președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a spus că tânărul Ilișescu este viitorul primar al comunei Mălini și că are multe planuri administrative împreună cu acesta.

Sursa: https://suceavalive.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version