NoutățiUltimele știri

APM Suceava a aprobat prospecțiuni seismice 3D pentru căutarea gazelor și petrolului în comunele Mălini, Cornu Luncii, Baia și alte 6 comune

Prospecțiuni S.A. pentru beneficiarul S.N.G.N. Romgaz S.A. anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Suceava în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, fără evaluarea impactului asupra mediului și fără evaluare adecvată pentru proiectul: „Lucrări de achiziție date geofizice tridimensionale 3D Moldova Nord”, propus a fi amplasat pe teritoriul jud. Suceava, UAT Baia, Bogdănești, Cornu Luncii, Fălticeni, Fântâna Mare, Horodniceni, Mălini, Rădășeni, Râșca și Vadu Moldovei.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, str. Bistriței, nr.1A și la sediul Prospecțiuni S.A. din loc. București, str. Coralilor nr. 20 C, în zilele de luni-vineri între orele 9-14, precum și la următoarea adresa de internet: http://apmsv.anpm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *